XXL oprolpoort Lego Potgrond-BW

Voor het afsluiten van een opslagloods, hal, hangaar, laad- en losplaats is een oprolpoort ideaal. Een oprolpoort, of anders gezegd; een industriële deur vouwt zich verticaal op. In die zin is de benaming oprolpoort een beetje verwarrend, want de oprolpoort rolt niet, maar vouwt zich verticaal op.

Oprolpoorten zijn populair vanwege hun ruimtebesparende ontwerp en duurzaamheid. Een oprolpoort is toepasbaar bij elke grote deuropening en is dus zeer gemakkelijk te openen en sluiten. Dit kan handmatig of automatisch, het is net waarvoor u kiest of wat in uw situatie praktisch is.

Een oprolpoort kan worden voorzien van windbreekgaas of dicht doek of een combinatie daarvan. Er wordt in de praktijk vaak gekozen voor een combinatie van windbreekgaas en dicht doek. Een oprolpoort is een goedkopere oplossing dan bijvoorbeeld een vaste deur.

Hoe werkt het opvouwen van een oprolpoort? Bekijk de video. 

XXL oprolpoort Lego Potgrond-BW

Windbreekgaas of dicht doek?

Windbreekgaas wordt gebruikt om te voorkomen dat wind of regen vrij spel hebben, terwijl ventilatie mogelijk blijft. Met windbreekgaas blijft de ruimte fris. Wilt u de opslagloods of andere ruimte luchtdicht afsluiten? Dan is een oprolpoort met dicht doek ideaal.

ATO’s toegepaste windbreekgaas en dicht, zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs en groen.

Oprolpoort zowel stevig als licht

Zowel een oprolpoort met windbreekgaas als een oprolpoort met dicht doek zijn zeer stevige constructies. Het oprolsysteem van de poort wordt aan beide zijden geleid door rails en kan worden voorzien van horizontale stabiliseringsprofielen aan beide zijden. Deze profielen versterken de weerstand tegen weer en wind en verbeteren zo de duurzaamheid van de poort.

Elektrisch of handmatige bediening

U heeft de keuze tussen handmatige en elektronische bediening voor het openen en sluiten van onze poorten.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. Bel: +31 (0)575 – 555 547