Strokengordijn

Het monteren van een strokengordijn heeft meerdere voordelen. Na montage van een strokengordijn zult u besparen op energiekosten, wat kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Bovendien heeft een strokengordijn, ook wel bekend als een PVC tochtgordijn of flappengordijn, nog meer voordelen. Het houdt namelijk stof, vuil en insecten buiten, waardoor uw werkruimte schoner en veiliger blijft.

Verschuifbaar strokengordijn

Als u op zoek bent naar een strokengordijn dat u gemakkelijk opzij kunt schuiven, dan is een verschuifbaar strokengordijn de ideale oplossing. Wij kunnen een schuifsysteem op maat maken dat heel soepel heen en weer glijdt dankzij een geavanceerd hakensysteem met duurzame rvs-haakjes. Zelfs een bocht van 90◦ is mogelijk. Het verschuifbare strokengordijn kan van links naar rechts worden geschoven of andersom.

Vast strokengordijn

Als u op zoek bent naar een eenvoudige en goedkope oplossing tegen tochtproblemen, dan is een vast strokengordijn de beste keuze. Dit type gordijn is ook verplaatsbaar, u kunt het simpelweg oppakken en op een andere plek ophangen. Een vast strokengordijn is leverbaar in elke denkbare hoogte, met een strookbreedte variërend van 75 mm tot 2200 mm en een dikte van het PVC van 1 mm tot 10 mm.

Indien nodig, kunt u kiezen voor een overlap van 30%, 60% of 90%.

Strokengordijn op maat

Het strokengordijn of de tochtstroken maken wij op maat in onze eigen zeilmakerij. De PVC stroken die worden toegepast, zijn vervaardigd met geplastificeerd polyvinyl chloride. Deze toevoeging zorgt voor een betere flexibiliteit waardoor het strokengordijn duurzamer is en onderhoudsvrij.

Als u meer wilt weten over een op maat gemaakt strokengordijn, dan kunt u ons gerust bellen. We helpen u graag verder. Ook bieden we scherp geprijsde losse rollen PVC stroken van 50 meter lang aan. Als u hierin geïnteresseerd bent, vraag er gerust naar.