Afweren regen in loods

De producten die ATO biedt voor het afweren van regen in een opslaghal, loods of hangaar  nemen minimale ruimte in beslag omdat ze worden opgerold of opzij geschoven.

Opslagloods of hal afschermen tegen regen

Het afschermen tegen regen in een opslagloods of hal is belangrijk om de opgeslagen goederen en materialen te beschermen tegen vocht en waterschade. Als regenwater de opslagruimte binnenkomt, kan het worden opgenomen door materialen zoals hout, papier en textiel, waardoor ze kunnen opzwellen, verkleuren of zelfs gaan schimmelen. Ook kan het vocht leiden tot roestvorming bij metalen onderdelen en elektronica beschadigen.

Vocht op de vloer is gevaarlijk

Bovendien kan het vocht de veiligheid in de opslagruimte beïnvloeden. Bijvoorbeeld door gladde vloeren en natte oppervlakken. Daarnaast kan een te hoge luchtvochtigheid in de opslagruimte leiden tot een ongezonde werkomgeving voor mensen en de groei van bacteriën en schimmels bevorderen.

Regen buiten houden in loods of opslagplaats

Door goederen tegen regen te beschermen bijvoorbeeld met een schuifgordijn of oprolpoort, blijft de opslagruimte droog en kunnen de opgeslagen goederen en producten in goede staat blijven.

Elektrisch of handmatige bediening

U heeft de keuze tussen handmatige en elektronische bediening voor het openen en sluiten van onze poorten.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. Bel: +31 (0)575 – 555 547

Hoe weert u regen uit loods of opslaghal?

Bekijk onze producten en samen vinden wij de oplossing die bij u past.

ATO XXL Poort

Poorten

Weneko afsluiten

Schuifgordijn

ATO Spanscherm

Spanscherm

Strokengordijnen

Strokengordijn

Vogelgaas

Vogelgaas